пятница, 27 ноября 2020 г.

Атестаційний урок з хімії

 В рамках атестації на високому методичному рівні пройшов урок з хімії в 9-му класі – учитель Сміян Михайло Сергійович. Учитель широко запроваджує сучасні інформаційні технології, які дозволяють йому раціонально використовувати час уроку, отримувати очікуваний результат.  Своїм досвідом ділиться як з досвідченими , так і молодшими вчителями школи.




четверг, 26 ноября 2020 г.

«Методика, досвід, проблеми» - саме під таким девізом проходять відкриті уроки вчителів школи.

Демонструючи сучасні підходи у викладі програмового матеріалу, провели свої уроки молоді вчителі школи - учитель хімії Марковець Тетяна Василівна та учитель музичного мистецтва Чала Лілія Анатоліївна. Проведені уроки відповідали сучасним вимогам організації освітнього процесу та забезпечили якісне засвоєння програмового матеріалу. Використані інтерактивні комунікаційні технології, дух творчості і пізнавального пошуку – все це сприяло комплексному розвитку особистості учня, формування його інтелекту.

вторник, 24 ноября 2020 г.

Відкритий урок з географії

 Урок – це своєрідне дослідницька лабораторія . Саме так працювали учні 10-го класу на уроці географії – учитель Горелов Володимир Анатолійович, обравши тему для дослідження, учні самостійно опрацювали тему, презентували географічне положення, економіку, населення Польщі, вели порівняльну характеристику Польщі з Україною та іншими країнами Європи.