четверг, 26 октября 2017 г.

Акція "Обеліск" - покладання квітів з нагоди Дня визволення міста та України

З нагоди 74-ї річниці визволення міста та 73-ї річниці визволення України від фашистських загарбників проведено акцію "Обеліск" - покладання квітів до памятного знаку випускникам школи 1941 року та меморіальних дошок героям Другої світової війни Невгодовському М.Г. та
 Пені І.М. Пам'ятаємо  героїв та дякуємо за життя!




Осінній бал “Королева осені”
Якщо в календарі немає свята, а за вікном осінь, то потрібно придумати своє маленьке свято і відзначити його, а інакше буде зовсім невесело. Ось і у нас в школі пройшов осінній бал у вигляді конкурсної програми, де визначали «Королеву осені - 2017» серед учениць 7-10 класів.
Програма свята складалась із різноманітних конкурсів, які повинні були допомогти журі визначити королеву осені. В програмі були конкурси: осіннє дефіле, зачіска, знайомство, інтелектуальний, літературний та сукня з підручного матеріалу. 
Від кожного класу було представлено по одній конкурсантці: 7 клас – Зозуля Альона, 8 клас – Кислиця Ганна, 9 клас – Атаманюк Анастасія, 10 клас – Поліщук Наталя.
Всі учасниці старанно підготувались до конкурсу та вразили гостей та суддів своїми образами у самостійно виготовлених сукнях. Кожна конкурсантка отримала титул у номінації «Міс граційність», «Міс стильність», «Міс чарівність». Переможницею стала учениця 8 класу Кислиця Ганна.

Під час конкурсу глядачам також представилась можливість позмагатись. Свято пройшло у атмосфері краси та особливого, осіннього настрою!










среда, 25 октября 2017 г.

Фізкультурна перерва












Сьогодні в нашу школу завітала щедра господиня Осінь. Її присутність відчув кожен учасник виставки-конкурсу "Осінній вернісаж".

Серед учнів 1-5 класів проведено конкурс-виставку на найкращий осінній букет, поробку та композицію. Чарівна золота пора надихнула учнів на створення справжніх шедеврів з природного матеріалу, а саме: овочів, фруктів, квітів, сухого листя тощо. Діти проявили вміння бачити і творити красу.
Виставка оформлена у коридорі школи, тому кожен бажаючий, може побачити цю красу. Композицій багато і на будь-який смак, вони вражають фантазією, естетичним оформленням, творчою ініціативою.

Журі конкурсу було не просто визначити переможців, адже всі старанно й наполегливо готувалися, і кожна з композицій була варта відзнаки. Найкращі витвори мистецтва будуть нагороджені грамотами та подяками за участь.