пятница, 15 февраля 2019 г.

Конкурс технічної творчості

Активну участь в шкільному конкурсі технічної творчості взяв учень 7-го класу Свистун Данило, який захоплюється реконструкцією автомобільних моделей, їх удосконаленням Впевнені, що перші кроки на шляху технічного дизайну.


четверг, 14 февраля 2019 г.

Конкурс "Зоряне коло"

В Будинку творчості дітей та юнацтва проходив конкурс "Зоряне коло" по програмі вокалу. Школу представляли учениці 8-го класу: Теряник Анастасія, Рогожа Єлизавета та Шевцова Софія.

 

среда, 13 февраля 2019 г.

Конкурс "Зоряне коло"

В Будинку творчості дітей та юнацтва проходив конкурс "Зоряне коло" по програмі хореографії. Школу представляла учениця 10-го класу Шостакова Діана.

вторник, 12 февраля 2019 г.

Конкурсно-розважальна програма до Дня Святого Валентина

В ході програми визначалася найромантичніша пара району від нашої школи була представлена пара учнів: Сугак Нестер та Голубович Віка.

понедельник, 11 февраля 2019 г.

Конкурс "Кращий пожежний - це ти обережний"

Учні нашої школи взяли участь у Всеукраїнському конкурсі "Кращий пожежний - це ти обережний". Основним завданням цього конкурсу - це вивчення та популяризація правил пожежної й техногенної безпеки.
Учасники конкурсу виконали роботу - малюнок на форматі А3 різними художніми засобами.
Дякуємо учням нашої школи: . Сухобрус Ірині, Філяченко Олександрі, Багатирьову Климу, Арапіній Ангеліні, Арапіну Богдану.