пятница, 17 мая 2019 г.

Урок-гра "Подорожуємо країнами Європи" 3 клас

Вчитель розповіла про історію утворення Євросоюзу та разом з присутніми провели невеличку мандрівку деякими країнами Європи.
Присутні дізнались про звичаї,традиції та національну культуру деяких країн Євросоюзу.


четверг, 16 мая 2019 г.

День пам'яті жертв політичних репресій




                                 Екскурсія до Berry Park
13 травня Berry Park учні 2 класу знайомилися з Ягідної країни!На екскурсії по полуничному полю,вивчали флору рідного краю.З захопленням пройшли тематичні квести.Хлопці стали справжніми лицарями ягідної країни, вправляючись в стрильбі з тятиви , а дівчата стали майстринями з "Гарячої мозаїки".Час пролетів дуже ,швидко, а вражень і ємоцій було аж занато. 
                                                   "Вишиванка єднає українців"
    Щороку у третій четвер травня відзначається Всесвітній день вишиванки!
"Наші сорочки-вишиванки, чи в кого є така краса?! - з таким риторичним закликом вийшли учні школи на святковий флешмоб і підкреслили , що саме вона , вишиванка , ідентифікує нас - українців, у світовому співтоваристві націй.






Екскурсія учнів школи до міської ради


  Долю країни дуже часто вирішують старші люди, але й молодь країни також має бути небайдужою.
Учні КЗО СЗШ №114 цікавляться тим, що відбувається у країні та у рідному місті. Цей  захід був організований з метою патріотичного виховання і любові дітей до свого рідного міста.
11 травня, міська рада зустрічала групу екскурсантів – учнів 6-7 класів.
    Під час екскурсії учні знайомилися із будівлею міської ради, історією міського самоврядування, спілкувалися із працівниками міської ради. Дітям показали відділ звернень громадян, “комп’ютерний цех”, побували в сесійній залі. На власні очі діти побачили, в якому кабінеті міський голова проводить прийоми громадян. 







Також юним дніпрянам розповіли про колишніх міських голів Дніпра. Під час екскурсії діти задавали запитання. Вони були дуже задоволені.

среда, 15 мая 2019 г.

Європа починаєтся з тебе

В рамках тижня Європи найцікавішим заходом була участь учнів 8-10 класів у Всеукраїнському відкритому уроці "Європа починаєтся з тебе !"Учні школи мали змогу долучитися до перегляду цікавих роликів про європейські цінності, прослухати та прокоментувати виступи своїх ровесників про цінності нашого народу та народів європейського співтовариства. Захід по-справжньому популяризував цінності, а учні школи відчули себе "Громадянами Європи"!





воскресенье, 12 мая 2019 г.

8 травня - День пам'яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Європі.
У нашій школі пройшли заходи по вшануванню пам'яті загиблих у роки війни, на яких були присутні почесні гості: Гашпоренко Володимир Іванович та Овчаренко Петро Павлович. Учні школи сердечно вітали гостей віршами та піснями, слухали їх розповіді про буремні роки війни, а потім поклали квіти до пам'ятних дошок та пам'ятного знаку випускникам 1941 року. З низьким поклоном згадали воїнів-земляків, фронтовиків, які загинули у роки війни та тих, які пішли в безсмертя в мирні дні. "Ніхто не забутий, ніщо не забуте" - цей вислів є пам'яттю сердець всіх поколінь.