четверг, 21 ноября 2019 г.

Відзначаємо День Гідності та Свободи


21 .11.2019 р.  в нашому закладі освіти пройшла учнівська конференція,   присвячена шостій річниці Революції Гідності і Свободи, в якій взяли участь учні 10-11 класів. Учні підготували інформацію про події листопада 2013-лютого 2014 рр. Присутні переглянули презентацію та документальний фільм «Революція гідності». Мета заходу – донести до молоді об’єктивну інформацію про події в Україні початку ХХ століття, а також віддати належну шану патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.





понедельник, 18 ноября 2019 г.

Міжнародний День толерантності



Міжнаро́дний день толера́нтності — свято, яке відзначається 16 листопада в усьому світі. Його запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО.
 Толерантність – це повага, сприйняття та розуміння багатого різноманіття культур нашого світу, форм самовираження та самовиявлення людської особистості. Формуванню толерантності сприяють знання, відкритість, спілкування та свобода думки, совісті й переконань. Також толерантність – це єдність у різноманітті, те, що переходу від війни до культури миру. Для громадян це, передусім, активна позиція, що формується на основі визнання універсальних прав та основних свобод людини.
Виготовлення стіннівки «Дерево толерантності»  
Діти початкових класів ділилися своїми враженнями та відчуттями споглядання на колаж із їхніх долоньок. Вони говорили, що їм стало радісно, і від їхніх долоньок віє теплом і добром, що вони відчувають себе не одинокими, а захищеними від неприємності. Вони - одна родина.