вторник, 12 сентября 2017 г.

Олімпійський тиждень у школі

з 08 по 12 вересня 2017 року з нагоди відзначення відзначення Дня фізичної культури і спорту  у 2017 році пройшли спортивно-масові заходи і змагання в рамках Олімпійського тижня


З метою сприяння розвитку  олімпійського руху в Україні, формування у дітей та учнівської молоді фізичного та морального здоров’я шляхом залучення їх до систематичних занять фізичною культурою та спортом, гідного відзначення Дня фізичної культури і спорту у школі проведені спортивно-масові заходи і змагання в рамках Олімпійського уроку та Олімпійського тижня: Урочиста спортивна лінійка «Сузір’я спорту» - винос олімпійського вогню та прапора, уроки на спортивну тематику «Олімпійці серед нас»,«Спортивні досягнення України», «Олімпійські символи і церемонії», «Історія олімпійських ігор», спортивні змагання «Ми нащадки козацької слави» конкурс малюнків: «Спорт єднає світ».





понедельник, 11 сентября 2017 г.

Участь у святковій ході та флеш-мобі «I love Dnipro»

9 вересня 2017 року з нагоди відзначення Дня міста чер-лідінг команда нашої школи (11 учнів) взяла участь у святковій ході та флеш-мобі «I love Dnipro»

Наша команда йшла у першій колоні разом із чер-лідерами інших шкіл і відкривала святкову ходу. Костюмована хода пройшлася по вулицях та по Набережній Дніпра тридцятьма п'ятьма колонами.
А на головному концертному майданчику міста учасники карнавалу провели флешмоб, під час якого утворили величезний напис «I love Dnipro».








Новини: Перший урок 2017/2018н.р.

Новини: Перший урок 2017/2018н.р.: Перший урок 2017/2018н.р. Перший урок у 2017/2018 н.році був присвячений європейській інтеграції України, її ролі та місці в Європі ...