пятница, 21 сентября 2018 г.

День Миру


21 вересня в рамках заходів до Міжнародного Дня Миру, в  навчальному закладі було проведено флеш-моб з учнями початкової школи «Голуб миру».

З учнями середньої школи проведено конкурс малюнків на асфальті «Ми за мир».
Учні старшої школи підготували тематичні виступи для молодших школярів про історію свята,  першу символічну Ходу Миру. Діти переглянули тематичні відеоматеріали та погодилися, що Хода Миру – це дійсно можливість для людей різних національностей, ідеологій та культур виразити готовність об’єднати зусилля для встановлення міцного миру, що так необхідно нашій Батьківщині.









понедельник, 17 сентября 2018 г.

Шкільна спартакіада

У нашому навчальному закладі шкільна спартакіада стала традиційним щорічним заходом. Це дуже добра можливість зібрати разом всіх учнів і вчителів школи в атмосфері спортивного свята, це можливість для учнів показати свої уміння, порівняти свої сили, дізнатися більше один про одного, а для вчителів можливість поглянути з іншого боку на своїх учнів в умовах спортивної боротьби, азарту, особистої і командної  взаємодії.
            Цей захід  заздалегідь організовується і ця подія позитивно впливає на шкільне життя.
 Свято розпочинається урочистим відкриттям з виносом Олімпійського прапору і Олімпійського факелу, виступом спортсменів і учасників художньої самодіяльності. Закінчується привітаннями і нагородженням переможців.