пятница, 7 декабря 2018 г.

6 грудня – День Збройних Сил України

   6 грудня відзначається День Збройних Сил України –  це всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності і цілісності України. Тому і наша школа просто так не оминула цю дату.
         Класні керівники в кожному класі провели інформаційну хвилинку. Вони коротко розповіли учням  про історію створення Збройних Сил України.
        А також, з метою національно-патріотичного виховання було проведено акцію "Милосердя" - збір фруктів, солодощів, подарунків, листівок для бійців ООС, які знаходятся на лікуванні у Дніпровському військовому шпиталі. Учні 9 класу разом з педагогом-організатором Пастушенко В.О. після уроків відвідали військовий шпиталь і привітали воїнів зі святом.
           З учнями 9-11 класів було проведено змагання "Нумо хлопці" та зустріч з учасником бойових дій Лісняком Олегом.
         Ми, нинішнє покоління, повинні віддати шану героям, завдяки яким майорить сьогодні синьо – жовтий прапор свободи в нашій державі. Українські юнаки повинні бути свідомим, що проходячи службу в армії, вони стають захисниками своїх матерів, сестер, коханих дівчат, рідного села чи міста, де проходило дитинство чи юність.










У Дніпровському військовому шпиталі