пятница, 21 декабря 2018 г.

Новорічна вистави "Одного разу біля Обухівки"

Для учнів середньої та старшої школи незабутню виставу по мотивах творів М.Гоголя «Одного разу біля Обухівки» підготували учні 11 класу. Вони талановито зіграли свої ролі і поєднали минуле із сьогоденням.






среда, 19 декабря 2018 г.

19 грудня для дітей початкової школи організована театралізована хода «Святий Миколай до нас завітав»


19 грудня для дітей початкової школи організована театралізована хода «Святий Миколай до нас завітав». Для юних глядачів  було цікаво знайомитися із формою святкування Дня Святого Миколая. Багато хто вперше бачив, з якою свитою у вигляді чортенят та янголів ходить цей святий, як він обдаровує діточок. З дня Святого Миколая почалось святкування Нового року у школі. Для учнів початкових класів була показана вистава «У країні казок», яку підготували учні 4 класу разом з класним керівником Донець Т.І. Під час вистави свої номери показали і учні 1 класу  - сценка «Ходить гарбуз по городу» (класний керівник Повзло Т.А.), та учні 3 класу – сценка «Гноми» (класний керівник Кобеза А.А.). Для учнів 2 класу та їх батьків класний керівник Савченко Л.С. підготувала новорічний концерт.




Всеукраїнський тиждень права.
З 10 по 14 грудня у закладі проведено Всеукраїнський тиждень права. Він відзначається в знак проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини в рамках тижня права проведено такі заходи.
Анкетування учнів «Як я знаю свої права?»

Єдиний урок права дитини



Знаємо свої права – виконуємо свої обов'язки

Книжкова виставка «На сторожі закону»


У світі юридичних професій. Зустріч з адвокатом 




Уроки правової грамотності «Права в казках»