пятница, 24 мая 2019 г.


Міське свято «Освітня еліта Дніпра»
22 травня  відбулося  міське свято «Освітня еліта Дніпра». У залі культурно-ділового центру «Менора» зібралося понад 200 осіб. Це – переможці та лауреати міського туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019», педагоги, які підготували переможців міського та обласного етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад,  переможці обласних конкурсів Малої академії наук, переможці всеукраїнських та міжнародних конкурсів та їхні батьки, директори закладів загальної середньої освіти Дніпра, представники Батьківської ради при міському голові. 
На захід було запрошено нашого переможця конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України, ученицю 11 класу Поліщук Наталю разом із мамою, учителем української мови та літератури Поліщук Любов Вікторівною. 
Школярі отримали по 2 квитки на кіносеанс. Батьки учнів - переможців олімпіад, турнірів та конкурсів різного рівня отримають вітальні листи від міського голови.


среда, 22 мая 2019 г.

Тиждень цивільного захисту в школі

    З метою запобігання надзвичайним ситуаціям і реагування на прогнозовані варіанти і можливого розвитку були проведені уроки цивільного захисту з учнями 1-11 класів. Тематика та зміст навчальних занять відповідали віковим категоріям школярів.
         Протягом навчального тижня учні старших класів змагались у вправності одягати та знімати протигази, надавати першу медичну допомогу, долати смугу перешкод, 17.05.2019 були проведені підсумки тижня ЦЗ та вручені призові місця в командному заліку та окремих номінаціях.
         За розпорядженням начальника цивільного захисту була проведена евакуація всіх школярів та працівників школи. На цей захід було відведено до 2 хвилин. В цілому кожен учасник заходів з ЦЗ зрозумів серйозність і велику відповідальність за захист власного життя та здоров’я, та життя оточуючих нас людей.






Свято обдарованої дитини "Золоте зерно"

Традиційно, щорічно, по завершенню навчального року в школі проходить свято обдарованих дітей  - «Золоте зерно». І в цьому навчальному 2018-2019 році, зерно, засіяне вчителями школи, зійшло «густим рястом». Приємно відзначити тенденцію щодо збільшення кількості переможців  предметних олімпіад, інтелектуальних і художніх конкурсів, спортивних змагань.
Щирі слова привітань, пісні та темпераментні танці подарували учасникам художньої самодіяльності «творчий, інтелектуальний та спортивній еліті»  нашої школи. Особливої уваги заслужили переможці конкурсу – захисту наукових робіт МАН. Низький уклін учителям, які підготували і підняли на олімп цих учнів творчо обдаровані діти, це гордість нашої школи і майбутнє рідної України.